Startpagina.
Diensten.
Vogeltaal.
Persoonlijk.
Contact.
Tarieven.

 

“De Adelaar”, een varend monument

 

 

Varen en genieten

 

Wilt u in een aantrekkelijke ambiance nadenken over de toekomst van uw organisatie of bedrijf? Wilt u een dagje met uw mensen “de hei op” of hebt u iets te vieren. Dan is de salonboot  “Adelaar” een goede keuze: kies met ons het ruimte sop. Aan boord kunt u in de aangenaam verwarmde salon met elkaar in gesprek en tegelijk geniet u van de natuur. U kunt daarnaast gebruik maken van onze ervaring om uw varende conferentie te begeleiden. Daarmee verhoogt u het rendement van de dag. Maar u kunt het gesprek uiteraard ook zelf leiden.

 

Het nuttige met het aangename verenigen

Als u een bijeenkomst wilt houden in een bijzondere ambiance, dan brengt “Adelaar” u een heel nieuwe ervaring. Heerlijk varen terwijl u werkt. Een kop koffie of een glas wijn aan dek en lunch en diner in onderling overleg te regelen.

 

Welkom aan boord

Wij ontvangen op de “Adelaar” kleine gezelschappen (tot en met 12 personen): management-teams, Besturen, Raden van Bestuur, Raden van Toezicht, Medezeggenschapsraden, Colleges van B&W, Fracties en Redacties of andere gezelschappen (ook voor een feestje). Zij kunnen op dit schip het goede gesprek met elkaar voeren en zo het nuttige met het aangename verenigen. En wilt u alleen varen of wilt u het gesprek in eigen hand houden, dat kan uiteraard ook. Bel gewoon en reserveer.

 

Bel of mail vrijblijvend: Voor informatie en reservering: Harry Lamberink: 06 5 34034 59 of info@harrylamberink.nl.

Ik breng u dan in contact met de eigenaar/schipper van de Salonboot Adelaar.

 

Informatie

 

Salonboot Adelaar

In 1922 werd de “Adelaar” door en voor de bekende Scheepswerf Vuijk en Zonen te Capelle aan de IJssel, gebouwd, als Directievaartuig.

Het schip werd aanvankelijk gebruikt voor public relations en voor vergaderingen. Enige jaren later schonk Vuijk het schip aan de kerk voor het onderhouden van contact met binnenschippers. Na een periode van verwaarlozing is het schip weer gerestaureerd. Het voert nu met trots de vlag “Varend Monument”.

 

Bemanning

De eigenaar en schipper van de “Adelaar”, Jacob Keizer, heeft tientallen jaren ervaring met dit schip maar ook met grotere schepen. Hij heeft een groot deel van de binnenwateren van Europa bevaren.

Harry Lamberink (procesbegeleider) heeft in de afgelopen jaren al diverse besturen en teams begeleid.